Locaties

Ergo Oost heeft de afgelopen jaren een groot netwerk en vele samenwerkingsverbanden opgebouwd met hulpverleners uit de gemeenten Oldenzaal, Dinkelland en Losser.

Sinds 2012 is Ergo Oost gevestigd in Gezondheidscentrum Oldenzaal en sinds 2015 Gezondheidscentrum Haverstraat. In 2019 is er een nieuwe vestiging geopend in Losser, in het pand van Fysiotherapie Welhuis & Rikhof (gebouw De Klomp). De vestiging in Denekamp, die in 2018 was geopend, is inmiddels opgeheven. De gezondheidscentra kenmerken zich door het grote aanbod van hulpverleners. Ergo Oost werkt intensief samen met deze verschillende disciplines.

Gezondheidscentrum Oldenzaal

Voor meer informatie over hulpverlening in het Gezondheidscentrum Oldenzaal kunt u deze website bezoeken: www.gcoldenzaal.nl            Routekaart »

Gezondheidscentrum Haverstraat

Voor meer informatie over hulpverlening in het Gezondheidscentrum Haverstraat kunt u deze website bezoeken: www.gezondheidscentrumhaverstraat.nl     Routekaart  »

Ergo Oost vestiging Losser

Ergo Oost Losser is gevestigd in het pand van fysiotherapie Welhuis & Rikhof. Voor meer informatie kunt u deze website bezoeken: www.fysiotherapiewelhuisrikhof.nl     Routekaart  »

Gezondheidscentrum Oldenzaal - Ergo Oost - Praktijk voor ErgotherapieGezondheidscentrum Oldenzaal - Ergo Oost - Praktijk voor ErgotherapieErgotherapeut in fysiotherapiepraktijk Losser

Contactgegevens

Tel. 0541 – 76 00 21

Gezondheidscentrum Oldenzaal
Pr. Bernhardstraat 4 BE 6, Oldenzaal

Gezondheidscentrum Haverstraat
Haverstraat 15E, Oldenzaal

Ergo Oost Losser
Oldenzaalsestraat 71A, Losser

Afspraak maken